Сила адаптивного дизайну - багатоцільові теми WordPress та плюси їхнього використання

Різні особи та бізнеси бажають мати потужну онлайн-присутність у цифровому середовищі. А WordPress, найпопулярніша система керування вмістом (CMS) у світі, завжди готова запропонувати різноманітний вибір тем. І не дивно, що багатофункціональні теми WordPress вже встигли набути величезної популярності. Багатоцільова тема забезпечує гнучкість, за допомогою якої можна адаптуватися до потреб різноманітних галузей і ніш. Тому у цьому пості ми обговоримо переваги використання багатоцільових готових рішень.

Багатоцільові теми WordPress: чому ж варто звернути на них увагу?

Універсальність

Як правило, багатоцільові теми включають велику кількість демо, які ідеально підходять для різноманітних галузей. Вони стануть вашою “відправною точкою”, надаючи макети та дизайни, які можна імпортувати. Незалежно від того, чи створюєте ви портфоліо, блог, магазин електронної комерції чи бізнес-сайт, ви можете знайти демо, яке відповідає вашому баченню та цілям.

Економія часу та витрат

Якщо ви хочете створити більше одного вебсайту за допомогою лише однієї теми для WordPress, то вам знадобляться гнучкі та багатофункціональні варіанти, які заощаджують вам час. Вам не доведеться кожного разу ознайомлюватися із новим готовим рішенням. До того ж вам не доведеться витрачати гроші на нові шаблони кожного разу, коли ви забажаєте створити новий тип сайту. Наприклад, з однією темою може бути легко створити як і стильний блог, так і великий інтернет-магазин, які будуть мати сучасний вигляд, а також безліч практичних функцій.

Безліч параметрів дизайну та налаштувань

Багато років тому створення професійного сайту без досвіду веброзробки було б важким завданням. Однак сьогодні практично кожен користувач може створити сучасний і функціональний сайт завдяки конструкторам сайтів. Це інструменти дають доступ до колекції готових елементів, які ви можете налаштовувати відповідно до ваших цілей. Тому преміальні теми WordPress містять такі редактори, що полегшує задачу створення онлайн-проєкту в кілька разів. Як і преміальні, так і безкоштовні багатофункціональні теми WordPress можуть порадувати вас різноманітними компонентами. Це і кнопки, і кольорові схеми, і галереї, і багато інших корисних елементів.
Іншими словами, мета полягає в тому, щоб запропонувати вам максимальну гнучкість, аби ви не були прив’язані до одного стилю чи набору функцій.

Адаптивність

В епоху, коли мобільні пристрої продовжують домінувати, адаптивний дизайн є важливим аспектом успішного сайту. Саме тому багатофункціональні теми WordPress мають адаптивний дизайн, який можна переглядати на будь-якому пристрої. Це не тільки покращує взаємодію з користувачем, але також вказує пошуковим системам, що з вашим вебсайтом можна взаємодіяти, використовуючи мобільні пристрої. А це, в свою чергу, позитивно впливає на ваш рейтинг SEO.

Hub – багатоцільова тема WordPress для творчості та бізнесу

Отже, як обрати WordPress тему? Наприклад, ви можете ознайомитися із цією прекрасною темою, яка точно справить на вас враження. Її пакет включає 88 готових сторінок та 36 домашніх сторінок на будь-який смак. Ви можете користуватися конструктором сторінок Elementor, який стане вашим надійним помічником у редагуванні різноманітних елементів. Не забудьте про сучасне портфоліо з фільтрами, макет для онлайн-магазину, а також цікаві анімаційні ефекти.

Hub – багатоцільова тема WordPress для творчості та бізнесу

Якого висновку можна дійти?

Використання багатоцільової теми WordPress має численні переваги для розробки сайтів. Вона дає змогу створити особливу онлайн-присутність завдяки її адаптивності, ефективності та розширеним можливостям дизайну. Ви завжди можете завітати до нашого TemplateMonster Author Store та придбати щось для вашого наступного онлайн-проєкту. А наш промокод “BrainiakThemes” подарує вам 7% знижку та шаблони від TemplateMonster діджитал маркетплейс, а також 10% на будь-який план MonsterONE. Дякуємо за прочитання!


Понравилась статья ? Расскажи друзьям
Вконтакте
Telegram